Revista Municipal Ajuntament

LA FESTA DE LA BONA GENT!

S’ha acabat l’estiu i comença un nou curs escolar i polític, però d’aquí a pocs dies arribarà la Festa Major de la nostra ciutat. Una Festa Major que ens ofereix aquella dosi d’esbarjo que totes i tots necessitem per encetar el curs amb més optimisme.

Tothom parla d’una tardor calenta. De moment les temperatures ambientals no han canviat massa a casa nostra i tampoc ha canviat la manera de fer política dels partits que consideren que la relació de Catalunya amb Espanya ha de ser la que és i van mentint dient que el govern només es preocupa del procés.

Deixeu-me que citi algunes de les accions que s’han fet i, que de ben segur, cap d’aquests partits polítics que anomenava, trobarà bona: 240.000 persones a l’atur es podran beneficiar de polítiques actives d’ocupació; creació de la Unitat terapèutica educativa per a infants i joves amb trastorns de salut mental sent la primera d’aquestes característiques a Catalunya i a l’Estat que forma part de la xarxa pública de salut; s’ha augmentat en 5000 les persones que es poden beneficiar de la Renda Garantida; i podríem seguir amb més coses. Segur que és més fàcil buscar la confrontació i voler crear tensió al carrer, però tu i jo sabem, que això no ho aconseguiran ni al Prat, ni arreu del país.

Tornant al Prat, des del grup municipal d’ERC, portem molt de temps dient que la ciutadania, sí, les persones com tu, hauríeu de poder participar més en l’organització d’actes com la Festa Major que ara arriba i, sobretot, de la vida política local.

Valors com l’honestedat, la democràcia, la llibertat, la igualtat i la fraternitat són els que han de guiar les accions del govern municipal per donar a la bona gent del Prat, a la bona gent com tu, una bona gestió adreçada al bé comú.

T'imagines un Prat on poder participar i decidir més sovint sobre els béns comuns? Aquesta és la manera com els republicans entenem que cal exercir la nostra llibertat individual més sovint.

Aprofitant aquests dies de festa, desitjo que ens trobem pels carrers de la nostra ciutat i puguem fer el nostre particular debat de l’estat de la ciutat.

Us desitjo MOLT BONA FESTA MAJOR. Gaudiu-la!

Salut i República!